Om Jättekanin iFokus

Välkommen till Jättekanin i fokus!

Den här sajten drivs för oss med det gemensamma intresset för Jättekaniner.

Oavsett om du hittade hit för att lära dig mer om jättekaniner eller redan är medlem och vill resonera med andra kaninägare av tror och hoppas jag att du kommer att trivas.

Har du en fransk vädur, en belgisk jätte eller en tysk jättescheck?

Då har du förmodligen mycket att bidra med till sajten för jättar. Här finns information om tysk jätteschek, fransk vädur & belgisk jätte.  Prova att klicka på någon av de blå länkarna för att hitta information. Du kan hitta allt möjligt om jättar, bland annat skötsel för både utekaniner och innekaniner i artikelsamlingen. All viktig information inklusive artikelsamlingen hittar du när du klickar på fliken aktuellt just nu i listan till vänster.

Det är meningen att vi som besöker sajten, både medlemmar, värdar och medarbetare ska trivas här. Alla kan bidra med sitt intresse till denna sajt, antingen genom att stötta & hjälpa eller ge förslag på förbättringar. De raser som vi ofta diskuterar om är fransk vädur, tysk jättescheck och belgisk jätte men även stora blandraser ingår.

Som medlem på jättekanin kan du delta i tävlingar och annonsera. Om du är osäker på vad du ska tänka på när du skriver inlägg eller annonserar på sajten kan du läsa sajtens skrivregler och innan du annonserar.

Värd

Avatar för Sajtvärd saknas

Medarbetare

Avatar för Galenidjur Avatar för Gran Giants Avatar för Kaninhoppare