Om sajten och iFokus

Presentation om oss

2009-12-17 15:23 #0 av: Tarja

Du kanske varit intresserad av att veta lite mer om medarbetarna och sajtvärden här inne på Jättekanin.iFokus? Läs denna artikel så får du veta lite grann om oss!

gullis.JPG

Sajtvärden Tarja (Halloon):

Mitt namn är Tarja och jag är bosatt i Eskilstuna. Jag jobbar heltid som u-ska (undersköterska) på ett specialboende för utåtagerande människor (aggresiva). Och enligt mig som trivs med mitt jobb och fungerar bra med de boende så ju knepigare de boende är - destu roligare blir mitt jobb! Att jag pratar både finska & svenska bra hjälper mig otroligt mycket i mitt jobb. Men såklart är det inte bara språket som spelar roll i mitt jobb, utan en hel del annat också.

Som jag nämnde så talar jag både svenska & finska rent, och även en del andra språk.

Jag bor med min familj (dotter & man) och kaninerna såklart i ett stort, gult hus med en väldigt stor tomt ute på landet, ca. 1 mil från stan, här ute trivs jag väldigt bra och det verkar som om även kaninerna gör det.

På fritiden gillar jag att resa, tillbringa tid med familj, djur och vänner och mycket mer. Ni som inte träffat mig ännu lär nog träffa mig på några kaninutställningar framöver Flört

Om ni undrar någonting mer om mig så är det bara att ni skickar iväg ett pm!

Medarbetaren Anna (DEMNJA):

Jag heter Anna, är 27 år gammal och bor i en liten by norr om Piteå i Norrbottens län. Här bor jag tillsammans med min make och våran dotter på 6 år också alla djuren förstås.

Under mer eller mindre hela min uppväxt var min högsta önskan att få en egen kanin men eftersom min pappa är pälsdjursallergiker och likaså min bror och även jag så fick jag aldrig någon hur mycket jag än bönade och bad. Min man däremot hade alltid djur omkring sig under hela sin uppväxt och trots min allergi bestämde vi oss för att djur ska vi ha. För mig/oss känns det viktigt att vår dotter får växa upp med djur och uppleva vilken glädje de ger. I dagsläge har vi tre kastrerade honkatter, två av rasen devon rex och en cornish rex. Vi har även en lejonhuvad dvärgvädur och två franska vädurar.

Jag arbetar som förskollärare och trivs jättebra med det, det är verkligen mitt drömyrke. På fritiden tycker jag mest om att ta det lugnt. Göra mysiga saker med familjen som att gå på bio eller teater, spela spel, pyssla tillsammans och liknande. Sitter även en del vid datorn och tittar mycket på film på kvällarna.

Undrar ni över något mer så går det bra att bara skicka ett PM till mig så svarar jag så fort jag kan.

Medarbetaren Lisa (Baralisah):

Jag heter Lisa Andersson och är 19år gammal, bor just nu hos mina underbara föräldrar i ett radhus i Sävja som ligger i Uppsala.
I våran familj har det alltid funnits djur, men just nu får det räcka med En hund som är en blandras mellan labrador och amstaff, två katter, en bondkatt och en norsk, och två kaniner, en fransk vädur och en holländare. Om man har tid och plats så skulle det finnas mycket mer djur.
I somras tog jag studenten på Jällaskolan en bit utanför Uppsala. Det var den bästa skolan man kan tänka sig, älskade lärarna och mina bästa kompisar. Jag gick ut med utbildning Djurvårdare men jobbar nu som Ledsagare och trivs med det. Inget jobb jag ska jobba med hela livet, men jag har mina funderingar av att börja plugga till undersköterska.

Är det något ni tycker jag glömt är det bara att höra av er så svarar jag på det jag kan svara på! =)

Medarbetaren Bonnie (BonnieL):

Bonnie heter jag då, och är 13 år. Bor i Kristianstad, i ett grått hus med min familj, och kaninerna ute i trädgården. Jag går i sjuan på Önnestadsskola, och där trivs jag väldigt bra!

Min första egna kanin var en Fransk vädur vid namn Frasse, det var han som fick mig att få upp ögonen för kaniner. Tyvärr blev Frasse blind vid två års ålder, och blev tvungen att somna in.
Efter det skaffade jag min första lejonhuvade dvärgvädur, och nu är jag totalt såld på kaniner! Jag har alltid varit djurtokig, men kaniner kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

När jag inte är med kaninerna sitter jag mycket vid datorn, läser och tittar på tv.

Det är bara att skicka ett PM eller skriva i min gästbok om ni vill veta något mer om mig.

Hoppas du lärde dig lite mer om oss bakom Jättekanin.iFokus =)

Anmäl
2009-12-20 14:33 #20 av: Qepta

Bra och intressant artikel.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.