2015-09-05 09:59 #0 av: Kaninhoppare

Nu är det dags att dra igång med Månadens jättekanin igen, men den här gången kommer tävlingen att utformas på ett annorlunda sätt än tidigare.

Månadens jättekanin har tidigare handlat om enbart en intervju med olika medlemmar på forumet. För att göra detta både större och intressantare kommer Månadens jättekanin nu att slås ihop med en fototävling, där ni alla är välkomna att delta med bilder på era jättar. 

Röstningen

Tävlingen kommer starta med en röstning, där medlemmar postar sina bidrag i röstnings-tråden efter de regler som kommer att gälla. I röstningen kommer vi att använda oss av "bra inlägg"- knappen längst ner i varje kommentar. 

Reglerna för röstningen är följande: 

- Endast 1 bidrag per person

- Bilder får läggas upp fram till den 20;de varje månad. 

- Bilder på ungar utanför boet som ej öppnat ögonen än kommer att raderas.

- Bilden ska vara tagen av dig och kaninen på bilden ska ägas av dig. Detta för att intervjun som kommer att ske av vinnaren ska funka.

- Det är ej tillåtet att rösta på sitt eget bidrag. 

- Kaninen på bilden ska vara av en jätteras, eller åtminstone blandras med någon av de tre jätteraserna.

Vinnarna

Efter röstningen kommer tre stycken vinnare att utses. En 1:a, en 2:a och en 3:a. Vinnarna väljs ut efter antalet "bra inlägg"-röster bilden har fått. 

Fotografen till den bild som har fått flest röster kommer att få delta i en intervju där han/ hon kommer att få presentera kaninen i det vinnande bidraget och berätta kring sitt intresse för jättekaniner. 

Vi hoppas att den nya idén kommer att uppskattas!