Dagens

Sjunde september

2009-09-07 13:49 #0 av: Baralisah

Hej på er allihopa.Glad

Hoppas det är bra med er, själv mår jag väl sådär, har varit upp till sjukhuset inatt för jag har haft fyra dagars magvärk. Läkaren sa att jag hade virus i tarmen, tråkigt för jag har j*vligt ont.

Men det var inte det jag ville säga, utan nu är helgen över och tänkte kolla vad ni ska hitta på med era ''små''  skrutt/skruttar idag?
Själv ska jag ta det lugnt, orkar inte så himla mycket, men detta måste göras.

- Ge friskt vatten och hö
- Ge mat
- Klippa klor
- Städa burarna
- Gosa med dem

Så vad är det ni ska hitta på idag?

 

Anmäl
2009-09-07 13:56 #1 av: TereseE

Hej!

#0 Hoppas du kryar på dig, inte kul att ha ont i magen!

Måndagar är hemma-och-mysa dag för mig och min dotter. Brukar inte planera in något speciellt utan bara vara hemma och ha det gott. Ska passa på att städa lite och byta i kaninernas lådor. Ska ta en promenad med Diezel i sele när min kära man kommer hem ikväll.

Behöver nog klippa lite kaninklor också... Diezel och Disa i alla fall.

Anmäl
2009-09-07 20:04 #2 av: Tarja

#0 Låter inge vidare, krya på dig! Glad

Idag har jag städat hos mina, sedan har jag borstat några, kollat klorna på alla, klippte någras klor som behövdes, sedan har jag självklart fodrat dem och gosat Kyss

Anmäl
2009-09-08 01:45 #3 av: spiritedaway

#0 Det är aldrig roligt med magvärk. Krya på dig!.

Idagt gick jag ut och plockade lite maskrosblad och lite annat gott till kaninerna :) De uppskattade det för dom åt upp det rätt snabbt :P

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.