Utställning

Vart finns utställningar

2013-08-15 10:30 #0 av: kruger


Hej!

Är ny på kaninfronten o har köpt mina första kaniner (Fransk vädur)som jag vill ställa ut :) Tanken är ju att avla på min hona med hanen men ska ställa ut dom först. Problemet är ju att jag inte hittar någon utställning i Skåne eller Halland :(

Vart finns utställningar el det är väldigt få av dom under året o dom redan har varit ?

Vore väldigt tacksam för om någon kunde hjälpa mig :) 

MVH Heidi

med kaninerna Fiona o James

Anmäl
2013-08-16 09:29 #1 av: kruger

ingen som vet något?


 

Anmäl
2013-08-16 10:43 #2 av: hjartelyckanskaniner

Är du medlem i SKAF? För då får du ju tidningarna där du kan se de olika utställningarna runt om i landet. Är bl.a Spillepengsdagen nästa lördag (24/8) ute i Arlöv. Men är nog inte så vanligt att man ser frassar på utställningarna, utan BJs är vanligare. Så var det när jag ställde ut, men kan ha ändrats de senaste åren :)

Mvh Emma
Hjärtelyckans kaningård www.hjartelyckanskaningard.weebly.com
Sajtvärd för Jättekanin Ifokus och Harkaniner Ifokus
http://emmisen.myshowroom.se/

 

Anmäl
2013-08-17 21:55 #3 av: Bävern

Jag bor 5 mil utanför halmstad jag va på min första utställning med min frasse förra oktober i värnamo jag vet att det ska va i värnamo i oktober igen ska dit med min då igen, =) allt annat är så långt bort,

HELSINGBORG

7/9 är det utställning

Anmäl
2013-08-18 11:32 #4 av: kruger

#2 är inte medlem i SKAF men ska bli det ,har ringt o pratat med dom o fått lite infoblad o vilken jag kan bli medlem i (Kristianstad blir det ) då jag bor mellan Hässleholm o Hästveda Glad

#3 Tyvärr så krockar Helsingborg med Premiering för häst den dagen ,annars så hade jag mer än gärna tagit den utställningen.

Vet du när det är i Oktober ,Värnamo ? Lutar ju åt att det blir den då , har för mig att jag läste någonstans på någons hemsida om en utställning i Åstorp ,men kommer inte ihåg datum o har försökt o hitta var någonstans i Åstorp.. Var inne på Åstorps ortensryttarförening men där stod inget om en kaninutställning, det kanske inte ordnas någon där!

Vet du?

Anmäl
2013-08-18 14:16 #5 av: Bävern

#4 håller inte riktigt koll på kaninutställningar då jag inte har körkort själv och har svårt att ha mig längre bort så det blir bara i Värnamo, tror det va den 12 oktober där.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.