Jättar och andra djur

rengöring av svans

2017-12-27 02:54 #0 av: jattescheck

Min vackra tyska jättescheck har blivit dålig på att göra ren sin svans på undersidan. Han har en av sina toor ute, i en hörna, där blir mycket kiss och bajs, och med det här slaskiga vartannat vädret vi har nu, så har han det inte lätt.

Har satt honom i diskhon och skrubbat med tvål så gott jag kunnat, men blir inte så mycket fräschare. Han har inte heller så stort tålamod i baljan, men finner sig hyfsat och bits inte.

Har någon något bra tips hur jag kan få honom ren där bak? Verkar som han inte kommer åt riktigt heller, han har blivit lite tjock.

Anmäl
2017-12-27 22:06 #1 av: Galenidjur

Jag skulle klippa bort så mycket av den smutsiga pälsen som möjligt. Det gjorde jag när min kanin var sjuk och hade för ont för att kunna tvätta sig.
Ju mindre päls som finns där desto lättare är det att hålla rent ju. Och att tvätta är också bra även om det inte blir helt 100% rent. det är ju bättre att det blir iaf lite rent än inte alls :)

StjärnorMedarbetare på jattekanin.ifokusStjärnor
Lift up the self by the self,and don't let the self droop down
Because the self is the self's only friend , and the self is the self's only foe

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.